Baarsma Wines - Leading in Wine

Baarsma Wines - Onze merken


Canei

Canei Canei is als grootste wijnmerk in Nederland de ideale wijn voor het delen van goede momenten met vrienden. Deze licht mousserende wijn uit Italie is fruitig van smaak, makkelijk drinkbaar en voor velen de eerste kennismaking met wijn.
www.canei.com


Lazzaro

Two Oceans Italië staat bekend om zijn tradities en sociale manier van leven. De Italianen praten graag, onder het genot van een goed glas wijn, samen met hun vrienden over het leven. Lazzaro geeft je dit heerlijke traditionele Italiaanse gevoel.
www.lazzarowines.com

La Tulipe

La Tulipe La Tulipe is het bekende merk welke door Ilja Gort op de markt is gezet. Zijn Chateau la Garde heeft meerdere prijswinnaars in het portfolio in zowel retail on-trade als de particuliere markt, waarvan La Tulipe wellicht het bekendst.

www.tulipe.nl


Anciano

Anciano Anciano wijst op het aantal jaren dat de wijnen sinds de oogst in onze kelders hebben doorgebracht. Goede wijnen nemen de tijd, en we geven ze pas vrij als ze eenmaal het perfecte niveau van volwassenheid hebben bereikt.
www.ancianowine.com


Stanley Bay

Stanley Bay Toegankelijke wijnen uit de Marlborough vallei in Nieuw Zeeland. De combinatie van veel zon, koele nachten en de vruchtbare rivierkleibodem maakt Marlborough een van de beste wijnproducerende regio's.

G7

GatoNegro G7 is ontwikkeld als eerbetoon aan 7 generaties van de familie del Pedregal en hun passie voor het produceren van hoogwaardige en innovatieve wijnen. De familie bouwt voort op de erfenis (1825) van Carlos Adolfo del Pedregal.
www.g7wines.com


Fair Grape

Fair Grape Baarsma Wines speelt met het eigen merk Fairgrape in op de grote en snel groeiende trend 'duurzaam & biologisch'. Fairgrape staat niet alleen voor kwalitatief goede wijn, maar laat ook zien dat biologische wijn fris en modern kan zijn.
www.fairgrape.nl