Baarsma Wines - Leading in Wine Baarsma Wines - Leading in Wine

Visie & Missie Baarsma Wine Group


Onze Visie

De wijnmarkt verandert snel van een in hoge mate gefragmenteerde en aanbod gestuurde agribusiness in een competitieve, professionele drankenhandel. De belangrijkste drijvende krachten hierachter zijn, de veranderende vraag van de consument, de toegenomen 'retail power' en het toenemende belang van merken. Succesvolle wijnbedrijven hebben een kritische massa nodig om aan de vraag te kunnen voldoen en om merken te kunnen bouwen. Het aantal innovaties zal sterk toenemen en 'time to market' wordt steeds belangrijker. Een uitgebreid distributienetwerk om de consument te bereiken is de essentiële factor voor succes. Dit betekent dat men moet kunnen omgaan met de complexiteit van de verschillende markten, marktsegmenten en consumenten.

Onze Missie

De bedrijfsdoelstelling is om de handelspartner voor basis- en premium wijnen in Noordwest-Europa te worden, door versterking van onze marktpositie, verkoop van kwaliteitswijnen via toegewijde mensen en uitbreiding van ons distributienetwerk in deze regio.
Wij streven hierbij naar duurzame groei in zowel omzet als winst om de waarde voor onze aandeelhouders te maximaliseren.


Onderneming   •   Missie en visie   •   Historie   •   Vacatures